Team   Direct een afspraak maken.

Marian Ebels

- Algemeen Fysiotherapeut

- Nek-Schouder-Armklachten ( NSA ): opgeleid door dr. Jan Derek Stenvers, gespecialiseerd fysiotherapeut en bekend van de behandeling van de Frozen Shoulder. Verder door An Cools, Vlaamse fysiotherapeut met ruime kennis van het NSA-gebied.

- Triggerpointbehandeling: bij blessures, van welke aard dan ook, ontstaan er in spieren vaak triggerpoints, verhardingen die zichzelf in stand houden. Behandeling hiervan is belangrijk in het proces van genezing. Opleiding gevolgd van Carel Bron en Jo Franssen.

- Mulligantherapie-cursussen gevolgd. Mulligantherapie is een mobilsatietechniek die 100 % pijnvrij verloopt en zeer effectief is. Brian Mulligan, een Nieuw-Zeelandse fysiotherapeut heeft deze therapie ontwikkeld. Het revalidatieproces wordt bevorderd door een meer actieve benadering, een combinatie van actieve en passieve beweging.  

- Mulligantaping-cursus gevolgd: ook wel medical-taping, komt uit Japan oorspronkelijk. Voor optimaal herstel is het belangrijk dat spieren en fasciae goed blijven bewegen, met aandacht voor de circulatie. Deze elastische tape, die rekbaar is in de lengte, activeert het circulatiesysteem, vermindert de lokale druk en stimuleert het herstel.

Gwen Erpenbeek de Wolff

- Algemeen Fysiotherapeut 

- Oedeemtherapeut : zie onder "OEDEEMTHERAPIE"